20/09

Vooruitblik atletiekweekend: Interclubfinale voor pupillen en miniemen

20230923-000398-johnny-de-ceulaerde-bvv-oordegem-nikon-z-9-jdc-7248

Ac Herentals vorig jaar in de BVV-finale in Oordegem.

De interclubfinale voor pupillen en miniemen zaterdag is laat op het seizoen nog een moment waar de jeugdatleten reikhalzend naar uitkijken. De hamerslingeraars kunnen hun hartje ophalen op het KVV voor cadetten, scholieren en masters zaterdag in Machelen.

De laatste interclubactie van het zomerseizoen is weggelegd voor de jeugdploegen. De pupillen en miniemen zullen zaterdag in de BVV-finales werpen, springen en lopen voor de eer en glorie van hun club. In de A-finale in Lier strijden de 12 beste teams van Vlaanderen om de hoofdprijs. Maar ook in de B-finale (Aalst) en in de C-finales (Genk en Brugge) zullen de jonge atleten heel hard supporteren voor elkaar.  Bekijk alle BVV-finales op Atletiek.nu.

Op het KVV hamerslingeren voor cadetten, scholieren en masters in Machelen kunnen de specialisten zaterdag nog eens hun kunnen tonen. Meer info op onze kampioenschapspagina

Nog op zaterdag is er atletiekbedrijvigheid in de Kempen. Ac Herentals organiseert de Cronos ACHLympics met een aanbod voor AMH en een G-recrea.

In Brasschaat (Ac Break) staat op zondag de finale van het AAS-criterium voor kangoeroes en benjamins geprogrammeerd. Ook de oudere categorieën komen aan hun trekken. AC Geraardsbergen organiseert een open meeting, AVMO Molenland houdt een herfstmeeting in Tielt, AVKA organiseert in Aartselaar een open meeting voor categorieën vanaf cadet en VOLH richt in Beveren een kampenmeeting in. 

Bekijk de wedstrijdkalender op Atletiek.nu.