06/09

Vooruitblik atletiekweekend: BK juniores en beloften en KVV masters

ldq-5625

Jana Kluskens (533) vorig jaar op het BK beloften en juniores in Jambes in duel met Maaike Vander Cruyssen (412) op de 800m.

We staan begin september alweer voor een goed gevuld kampioenschapsweekend met het KVV masters in Mechelen en het BK juniores en beloften in Ninove.

De kampioenschappen volgen elkaar in sneltempo op deze periode. Een week na de cadetten en scholieren is het zondag de beurt aan de juniores en beloften voor hun Belgisch kampioenschap. VITA is de gastclub van dienst. Het is voor veel jonge atleten  een unieke kans om laat op het seizoen nog een keer uit te pakken.  De juniores die deelnamen aan het WK U20 in Lima zijn nog maar sinds dinsdagavond geland, maar enkelen willen een Belgische titel niet laten liggen aan gaan hun kans zondag. Een verslag met reacties van het WK U20 kun u nog lezen in Atletiekleven

Bekijk hier de deelnemerslijst van het BK juniores en beloften. De resultaten zijn te volgen op Atletiek.nu. De overige info is terug te vinden op onze kampioenschapspagina.  

Vanaf zondag om 10u kunt u hier de livestream volgen. 

De masters betwisten op zaterdag hun Kampioenschap van Vlaanderen in Mechelen waar RAM instaat voor de organisatie. Tussen 10u en 18u werken ze een goed gevuld programma af. Het tijdschema en de inschrijvingen zijn terug te vinden op Atletiek.nu, net als de uitslagen op zaterdag. De overige info is terug te vinden op onze kampioenschapspagina.  

De Paralympics in Parijs zijn ook nog altijd aan de gang. Volg de resultaten van de Belgen op onze Paralympics-pagina. In het eerste weekend van september staan er nog tal van atletiekmeetings op de planning. Raadpleeg Atletiek.nu voor de kalender en de details.