02/08

Schrijf je nu in voor het BK 4x400m Ac in het voorprogramma van de Allianz Memorial Van Damme

g2024-1138-somesquare-nl-fr

Een unieke kans om een BK 4x400m te lopen in het voorprogramma van de Allianz Memorial Van Damme.

Opgelet! Wie zich nog wil inschrijven voor het BK 4x400m op zaterdag 14 september heeft nog tot zondag 11 augustus om 23u59. Het BK 4x400m voor alle categorieën wordt afgewerkt in het voorprogramma van de Allianz Memorial. Deelnemers, reserveloper en hun begeleider krijgen een gratis ticket voor de Memorial.

Het EK in Rome was een groot succes voor de Belgische atletiek en nu zijn de Olympische Spelen in Parijs in volle gang. Na de Olympische Spelen kijken we reikhalzend uit naar een van de hoogtepunten van het atletiekseizoen: de Allianz Memorial Van Damme in Brussel. Zoals iedereen inmiddels al wel weet, wordt de Memorial dit jaar ook de finale van de Wanda Diamond League en zal hij over twee avonden worden gespreid, namelijk op vrijdag 13 en zaterdag 14 september.

Om dit evenement extra speciaal te maken, hebben we besloten de Belgische aflossingen, waarmee ons land de afgelopen 16 jaar zo vaak heeft geschitterd, een prominente plaats te geven tijdens de Memorial. Daarom organiseren we op zaterdagmiddag 14 september (vanaf 16:00 uur, definitief tijdstip nader te bepalen) het Belgisch kampioenschap 4x400m (Ac mannen en Ac vrouwen, geen Mixed Relays) als onderdeel van het voorprogramma van de Memorial. De overige aflossingsdisciplines zullen op zondag 15 september doorgaan in Oordegem.

Inschrijven voor het Belgisch kampioenschap 4x400m is mogelijk tot 11 augustus 23u59 via Atletiek.nu.  De deadline voor het doorgeven van de definitieve samenstelling van de ploeg is maandag 2 september. 

Alle deelnemers aan de 4x400m, een reserve-loper en hun begeleider krijgen een gratis ticket voor de Memorial op zaterdag 14 september aangeboden. Indien er extra tickets besteld moeten worden, om samen te kunnen supporteren en bij de clubgenoten te zitten, dan kan dit enkel tot 31 juli. Na deze datum kunnen plaatsen samen niet meer verzekerd worden!

We hopen dat u erbij kunt zijn op deze feestelijke en uitzonderlijke editie van de Allianz Memorial Van Damme en het BK aflossingen. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel atleten als toeschouwers.