07/10

Extra aandacht voor onze juryleden tijdens de Week van de Official

weekofficial-01-1200x1200

Tijdens de Week van de Official staan de juryleden in de kijker.

Tijdens de Week van de Official (5-13 oktober) zetten we onze juryleden in de spotlight. Zij vormen een onmisbare schakel in onze atletiekgemeenschap.

Zonder de gewaardeerde medewerking van onze juryleden zouden geen van onze wedstrijden vlekkeloos kunnen verlopen. Kortom, zonder juryleden geen atletiekwedstrijden. Tijdens de Week van de Official mogen we daar eens extra bij stilstaan. 

Onze juryleden staan in hun vrije tijd paraat, in weer en wind, en vormen een onmisbare schakel op elke wedstrijd. Het is ook niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen en net daarom, een welgemeende dankjewel aan alle juryleden! Heb je zelf interesse om jurylid te worden? Neem dan hier een kijkje of neem contact op met An.

Heb je zelf een wedstrijd waar je naartoe gaat? Kom je een jurylid tegen op je atletiekclub? Geef die official een schouderklopje, een bedankje of een high five. Laat via sociale media met #bedanktscheids of #bedanktjury weten hoe belangrijk ze zijn.

Deze week staan alle juryvrijwilligers extra in de bloemetjes, en roepen we iedereen op om onze officials te bedanken – want zij verdienen het dubbel en dik! Meer info op de website van de Week van de Official. 

 

 

 

hgi-0108b

Een groep juryleden op de ETC-wedstrijd in Essen op zaterdag 5 oktober. Foto: Harrie Gielen.